Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού στο Bodytalk




Kαλλιροη Μυριαγκου

Η Καλλιρόη Μυριαγκού μπήκε στα σπίτια μας υποδυόμενη την Ματίνα στην σειρά τού ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ”.Η Καλλιρρόη Μυριαγκού γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στον Καναδά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Βεάκη ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου στην Νέα Υόρκη και στο Βερολίνο. Από το 1994 εργάζεται ως ηθοποιός στην Ελλάδα και τη Γερμανία, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Πρόσφατες παραστάσεις: «Costa Rica» και «Ένα μάτσο βιόλες», στο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη.
ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ..BODYTALK,TAKE 5.IΔOY!
 1.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ……..
Βλεπω τους φιλους μου και γελαμε… κανω βολτες στην πολη η στα βουνα της …!.
 2.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ…….
Στην καλη διατροφη σε ολα αυτα τα ωραια που ανακαλυπτω στo bio της γειτονιας μου καθε φορα ,σε ολες αυτες τις πολλες φορες ξεχασμενες τροφες αλλα τοσο πλουσιες μιλαω για πολυσπορια,λιναροσπορους ,βρωμη,ιπποφαες,λουιζες ,φασκομηλα και πολλα αλλα θαυμαστα!!!!
 3.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΤΑΚΑ ΕΙΝΑΙ……..
 Δεν υπαρχει …..τιποτα καλυτερο απο το να αισθανεσαι σε πληρη αρμονια και ροη με τον εαυτο σου και τον κοσμο…υπαρχουν πολλες τεχνικες και θεραπειες που μας φερνουν σε επαφη με το κεντρο μας,
καθενας βρισκει τον” διαλλογισμο”που του ταιριαζει!
 4.Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…….
Ειναι ξεκουραση…στη δουλια μας καταπονουμε πολυ το σωμα μας πολλες φορες η ασκηση ειναι για μενα ειναι,ευεργετικη,ξεκουραζονται οι μυς, οι αρθρωσεις χαλαρωνουν, ησυχαζει το μυαλο..το σωμα παντα alert ετσι πρεπει ναναι και στην συγεκριμενη δουλια αφου ειναι εργαλειο οσο πιο πολυ ασκουμε το σωμα μας τοσο πιο ξεκουραστο ειναι τοσο πιο νεο!!!
 5.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ….
Γυμναζομαι κανοντας πιλατες ,γιογκα ,μπαλετο,και κολυμπι.,αν δεν εχω χρονο μπορω απλα να περπατω και να χαζευω στην πολη για ωρες με ενα μπουκαλι νερο και λιγα αμυγδαλα!!!!
Η Καλλιρόη φέτος συνεχίζει την ΄ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ΄αλλά καί το ΄ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ΄,παραστάσεις πού έκαναν επιτυχία από την περυσινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου